02 maart 2022

Trip 65 [6 en slot] Op weg naar huis

Restaurant La Villa Vauban
Vauban   Net als op de heenweg 'landen' we op de terugweg in Langres. En het eten in La Villa Vauban is toen zo goed bevallen dat we er opnieuw neerstrijken. Geheel tegen onze gewoonte in, allemaal: elke keer wat anders vinden we wel zo leuk.

Semi-automaat   De Fiat schakelt af en toe niet of heel traag naar een volgende versnelling. Toch eens aan dealer Mobiledrôme gevraagd of zij hier ervaring mee hebben. Op internet is er genoeg over te lezen, inclusief een oplossing. Als dit het probleem is, althans.

24 euro   Een Zweed probeerde met een soort campingcard op de CP hier te komen. Dat lukte niet. Hij had er 24 euro op staan, maar de machine hier accepteerde de kaart niet. Hij is maar doorgereden naar een andere plek.

Morgen thuis, als alles het blijft doen. Vrijdag leeghalen en schoonmaken, zaterdag voor twee weken naar de stalling. De volgende trip is de CamperElfstedentocht, editie 2.

Donderdag 3 maart: probleemloos thuis gekomen. De wagen schakelt als een zonnetje...

Wieldop   Belgische wegen zijn rampzalig. Af en toe is er een gat in de weg die de camper enorm doet schudden. Ik verlies zelfs een wieldop, merk ik na aankomst thuis. Maar ook zo'n TL-buis boven de taartjes, dat moet België wel zijn.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Trip 101 [5] Miljoenen bakstenen