19 april 2022

Trip 67 [16] Slovenië - Novo mesto. Dus: Adria!

Adria   Vanmorgen rond 9:00 uur namen we afscheid van de familie Pfandl in Fishing en hun geweldige camping. Ik vermoed zomaar dat we hier nog wel eens langskomen. Volgende bestemming: Novo mesto, voor een bezoek aan de Adria-fabriek morgen. We staan op een Camper Stop op tien minuten van de fabriek, met stroom en eenvoudig sanitair (het warme water doet het alleen even niet...).

Pas   De rit over de Loiblpas was erg leuk en mooi. Het is geen hoge, maar er zitten wel mooie haarspeldbochten in. Twaalf procent was de grootste stijging en daling. Onze 150 pk Ducato in de Twin heeft daar geen moeite mee: ik zet de halfautomaat dan wel meestal in de handbediening om het toerental boven de 2000 te houden.

Hotel   Om gebruik te maken van deze CP meld je je aan bij een hotel, hier een paar minuten rijden vandaan. Dan krijg je het adres mee en kun je gaan staan - we betaalden een tientje. Afhankelijk van hoe de dag morgen verloopt keren we hier terug of rijden we alvast richting Bled/Bohinj. Of nog ergens anders heen - we zien wel.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Trip 101 [5] Miljoenen bakstenen