06 augustus 2023

Smeerkezen: die zijn er genoeg

Op de blog van een stel camperaars las ik:

"Het toppunt zagen we vandaag: de Nederlandse buscamper loosde het vuile water gewoon op de parkeerplaats. Toen ik de twee dames aansprak dat hun grijswatertank openstond deden ze zeer verbaasd, alsof ze niet wisten dat die tank open stond. Dat terwijl de halve parkeerplaats onder hun zeepsop stond… dat rook niet prettig!

Op deze manier met “vrije” camperplaatsen omgaan, verziekt de romantiek van onze passie en we vragen ons af hoe lang het duurt voordat ook hier de borden “voor campers verboden” komen te staan of een balk op twee meter hoogte… Mensen die zich niet aan de normale afspraken houden, bezorgen het
camperen een slechte naam. Het camperen is enorm populair geworden. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het dat ook blijft!

Wij overnachten ook op vrije plekken en maken daarnaast graag gebruik van campings met voorzieningen. Op de vrije plekken laten we niet onze rommel achter. Tenslotte verbaast het ons dat vele campercollega’s wel een groot bedrag kunnen uitgeven voor een camper maar een camping van €20,00 duur vinden."

Ik sluit me hier van harte bij aan. En kan er nog wel wat ergernissen aan toevoegen. Zoals het laten lopen van de motor als dat niet nodig is. Hard buiten praten en lachen na 23:00 uur met campers/caravans/tenten om je heen.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rubriek Mijn camper en ik