17 juli 2023

Op de plaats rust

Rucphen   Onze Twin staat rustig op ons basiskamp De Rucphense weide. Gelukkig hebben we een personenauto bij de hand: deze was in eerste instantie noodzakelijk omdat Zij regelmatig naar haar bejaarde moeder wilde als wij in het land zijn. Helaas is mijn lieve  schoonmoeder zaterdag jongstleden overleden, in alle rust en in ons aller bijzijn. Donderdag vindt de crematie plaats.
  
Hybride   Vandaag kreeg de Toyota H-CR een onderhoudsbeurt. Toen ik deze gisteren wilde halen bleek hij niet te starten: hybride auto's kunnen slecht tegen weken stilstaan. Alle 'systemen' blijven actief en trekken de accu leeg. Enkele uren opladen hielp wel, maar de accu blijkt toch in een slechte conditie te verkeren. (Vooruitgang? De Suzuki Swift van Haar kun je een winter lang wegzetten en deze start daarna gewoon...)

TrackJack   Morgen krijgt de Adria Twin een onderhoudsbeurt, ruim 6000 km later dan voorgeschreven. Wel in overleg met de dealer, deze overschrijding: 'Kan geen kwaad.' Vrijdag wordt er een GPS-systeem in de Twin gebouwd. Voor de gemoedsrust. En deze houdt alle ritten bij. Waarschuwt via de mobiele telefoon bij (ongewenste) verplaatsing en inbraak. Vrijdag gaan we weer met de Twin op pad (Amsterdam).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Levelsysteem voor buscampers