18 december 2023

Einde nomadisch bestaan in zicht

Het einde van ons nomadisch bestaan nadert nu toch rap. Dan is er weer een vaatwasser, in plaats van afwassen in weer en wind. (Ja, kan ook in de camper, maar 'buiten' is veel handiger.)

Nu praktisch iedereen weer is vertrokken hebben wij het grote veld weer voor ons alleen. Op het kleine veld staan nog twee campers. Heerlijk rustig dus... (en privé sanitair ook eigenlijk).

In ons appartement wordt deze dagen de PVC-vloer gelegd. Vandaag plinten plakken en egaliseren, morgen en woensdag de PVC-laag er op. De jongens waren er vanmorgen rond 8:00 uur, iets later dan gedacht: wij stonden om 6:00 uur op en verlieten om 7:00 uur de camperplaats. Vanavond halen we de corona-booster in Roosendaal en gaan we even kijken hoe de gladde vloer erbij ligt. De jongens hebben een sleutel: we hoeven morgenochtend niet vroeg op.

Vanmorgen heb ik dochters hond Cody uitgelaten. Een stukje wandelen langs de rand van Wouw. In het nieuwe wijkje staan kolossale huizen. Per stuk best mooi, maar zo'n grote rietgedekte 'boerderij' hoort niet op deze plek te staan, wat mij betreft. Op deze wijze ontstaan er 'Belgische toestanden', waar ze helemaal geen oog hebben voor de gebouwde omgeving als geheel.

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rubriek Mijn camper en ik