12.6.22

Trip 69 [5] Stavanger - het laatste deel

Vijf weken   Op vrijdag 20 mei vertrokken we vanuit Bergen op Zoom, op dinsdag 21 juni varen we over naar Denemarken. Nog niet direct naar huis: daar komen we zondag de 26e 's avonds aan, als alles goed gaat.

We beginnen nu aan het laatste deel van deze trip: Stavanger en omgeving. We ontmoeten Ron en Ria, die al dertig jaar in Noorwegen wonen die ons hielpen met routes en af en toe betalen (Noors betalingssysteem, soms op camperplaatsen gehanteerd). In elk geval staan we drie dagen op een camping in Sandnes, daarna zien we verder.

App   De trip is te volgen op Polarsteps. Dat is een leuke app, bedoeld om uiteindelijk een fotoboek te produceren. Wat ik niet van plan ben.

Sync   Leuk is dat Polarsteps de route volgt. Jammer vind ik dat ik geen apparaten door elkaar kan gebruiken. M.a.w. er is geen synchronisatie. Ik wil een concept kunnen maken op de telefoon en dat later af kunnen maken op de laptop. Maar dat gaat niet. Eenmaal gepubliceerde berichten worden natuurlijk wel gesynchroniseerd.

Jammer is ook dat je geen fotobijschriften kunt plaatsen. En dat je op de PC maar moeizaam de reacties van lezers kunt vinden. Kortom: de volgende trip gaat weer uitsluitend via deze nomadria.nl. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Trip 69 [7 en slot] Terug in Nederland