05 februari 2021

Langs boerenerven: een nieuw initiatief

Voor camperaars die willen genieten van het landelijke buitenleven is er sinds kort het netwerk Langs Boerenerven. Er zijn op dit moment vijftien camperlocaties met een agrarische achtergrond bij aangesloten: van veeboer tot akkerbouwer en van bloemkweker tot hobbyboer.
“Veel camperaars blijven door de coronacrisis in Nederland”, legt Willy Nagel van camperplaats Vecht & Weide uit. “Truus Sijm, van Camperplaats bij Sijm in Middenmeer, leek het daarom een leuk idee om ee
n aantal camperlocaties door heel Nederland met een zelfde karakter te verenigen.” Zo is Langs Boerenerven ontstaan. “Je staat met je camper op het platteland, dus er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en te fietsen”, vervolgt Nagel. “En minstens zo belangrijk: er is alle rust en ruimte.”
De camperlocaties die bij Langs Boerenerven zijn aangesloten, moeten aan een aantal voorwaarden voldoen. Zo moeten ze het hele jaar geopend zijn en minimaal vier sterren op Campercontact.com scoren. Het mag een camping zijn, maar dan moeten er wel aparte camperplaatsen zijn en je moet als eigenaar wel iets over je bedrijf aan je gasten willen vertellen.
“Het is niet uitgesloten dat het aantal aangesloten bedrijven wordt uitgebreid, maar dit jaar houden we het op de vijftien die al zijn aangesloten. We willen eerst kijken hoe het allemaal gaat lopen”, besluit Nagel. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten