20 februari 2021

Trip 37: Brabant en Limburg

Half december heb ik de camper naar de stalling gebracht en daar stond deze tot vandaag. Want 'de nood'* wordt nu te hoog, met die zon en die heerlijke temperaturen. We zien niet - als gebruikelijk - naar de Alpensneeuw gereden en ook verdere uitstapjes hebben we achterwege gelaten. COVID-19 bepaalt ons gedrag zo'n beetje. Onze viruswaarheid is een hele andere dan die van ene Engel. Misschien gelden voor engelen ook wel andere waarheden...

Gedurende de tweede lockdown hebben fotomaat Adrie Gouweleeuw en ik dagelijks drie foto's op Facebook geplaatst: 57 dagen lang zes foto's per dag, dus 342 foto's. Steeds voorzien van een tekstje. Zwart-wit foto's, met alleen 35 en 50 mm geschoten. Alle foto's zijn nu gebundeld in een lijvig boek dat hier te koop is: 

57 dagen lockdown

Intussen staat onze Adriabus weer voor de deur: morgen vertrekken we voor een paar dagen Brabant en Limburg. Alles werkt, behalve het Aan-lampje op het schakelpaneel. Ik vermoed dat dat lampje stuk is. Maar licht, kranen, opstapje: alles krijgt stroom en de accu's zijn vol.


*Geen echte nood natuurlijk: vrijwel iedereen heeft meer last van corona dan wij.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten