26 februari 2021

Trip 37 [7] Natuurcamping Morgenrood: niet verklappen...

Goedemorgen.
Vannacht hoorden we de bosuil. En warmden we ons voor het slapen gaan nog even op bij een kampvuur. Geen twijfel mogelijk, we staan op een natuurcamping. Nu hoor ik al weer de specht timmeren. Wat een mooie plek is dit! Morgenrood, Oisterwijk. Al zou ik dat misschien wel niet moeten verklappen om een teveel aan kampeerders hier te voorkomen... 


Busnieuws
Gisteren viel er zowaar wat regen. Het nieuwe geplaatste panoramaraam in onze Adria Twin buscamper is in elk geval waterdicht...
De hoofdkussens van ons liggen nu tegen een speciaal 'plankje' aan, zodat de verduistering van de achterramen niet beschadigd kan worden: een uitkomst! Het plankje zit vast met twee drukknoopjes en kan zo worden verwijderd. 
Gearriveerd zijn ook de 'matten' voor de cabine, die beter bestand zijn tegen vuil en viezigheid. Die halen we dinsdag op bij het DPD afhaalpunt.

Ik kan nog wel eens melden dat de Adria Twin 640 SLB Supreme ons prima bevalt: het is voor ons de juiste keuze geweest. Wij kozen onder meer voor een zwaar chassis, vloerverwarming en Truma Combi 6E (met het oog op winterkamperen). Plus 150 pk en de - 'oude' - automaat, die heerlijk ontspannen rijdt. Later gemonteerd: de Busbiker fietsendrager en een omvormer (1000W).    


Geen opmerkingen:

Een reactie posten