09 oktober 2020

Nieuwe verzekeraar: ACSI

Campingspecialist ACSI breidt zijn verzekeringstak verder uit. Naast de bekende caravanreisverzekering kunnen kampeerders nu ook bij ACSI terecht voor een camperverzekering. En ook voor een autoverzekering, motorverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en een woonhuisverzekering kun je bij ACSI aankloppen. Daarmee is de kampeerder dus niet meer alleen tijdens de vakantie, maar ook thuis en onderweg altijd verzekerd.

Al meer dan vijftig jaar maakt Campingspecialist ACSI kampeerders wegwijs in Europa met informatie over duizenden campings. Vandaar dat ACSI al jaren een speciale caravanreisverzekering aanbiedt. De uitbreiding van het aanbod aan verzekeringen maakt het voor kampeerders nu makkelijk om al hun verzekeringen onder een dak samen te brengen, uiteraard met een flinke stapelkorting. Want hoe meer verzekeringen je afsluit, hoe hoger de stapelkorting die kan oplopen tot 15%. Op ACSIverzekeringen.nl staan alle voordelen op een rij.

Ook storm, regen en hagel
ACSI Verzekeringen werkt samen met AnsvarIdéa en Den Hartog Financiële diensten. "Met deze zorgvuldig geselecteerde partners kunnen wij kampeerders voorzien van verzekeringen die perfect bij ze passen", vertelt Vincent van der Meijs, marketing manager van ACSI. "Dankzij de zorgvuldig samengestelde pakketten gaan kampeerders nooit meer onderverzekerd op pad. Wij weten namelijk welke zaken voor een kampeerder belangrijk zijn om goed verzekerd te hebben. In tegenstelling tot andere verzekeraars dekken wij bijvoorbeeld wél schade door storm, regen en hagel. En je betaalt als kampeerder ook niet voor opties waar je niets aan hebt. Bovendien kunnen klanten bij onze verzekeringen zelf kiezen om extra opties in- of uit te schakelen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten