1.5.22

Trip 67 [25] Op weg naar huis

Gezinsweekend   Zo, dat waren enkele dagen met het gezin - zoals we dat elk jaar een keer doen, maar nu voor het eerst in het buitenland. Erg leuk, mooie wandelingen gemaakt, waterval, skigebied en een voortreffelijke Sloveense lunch, waarbij we kennis maakten met de ouders van de vriendin van zoon Ruben. Topweekend! Met de camper naast het gehuurde huis.


Vogel   De rotskruiper (Tichodroma muraria) is een vogel uit de familie Tichodromidae. Deze vogel komt voor in berggebieden tussen de 1000 en 5000 meter boven de zeespiegel in Midden- en Zuid-Europa en een brede strook diep in Azië. Blijkens een bord op weg naar deze waterval komt hij ook hier voor.

Meer   Het gebied rond Kranjska Gora is erg mooi. We waren er zaterdag. Wat een prachtig zicht op de besneeuwde bergen heb je hier!
Lang   Onze buscamper van 640 cm met fietsendrager daar achter is net te lang voor een parkeerplek. Maar vaak vind ik er wel een zonder iets erachter: daar kunnen de fietsen dan wel vrij boven hangen. Zo ook hier in Kranjska Gora.Geen opmerkingen:

Een reactie posten