06 oktober 2022

Kampeer en Caravan Jaarbeurs: nog tot en met zondag

Kijken vergelijken   Woensdag was de eerste dag van de 2022 editie van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Het werd die dag al gelijk gezellig druk - maar gelukkig met voldoende mogelijkheden om alles op je gemak te bekijken. De beurs is tot en met zondag geopend. Kampeerauto's, caravans, vouwwagens, tenttrailers, tenten, daktenten... het is er allemaal. Inclusief de ANWB Caravan (Adria) en Camper (Bürstner) van het Jaar!

 

 

Kampeerbestemming   Op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor volgend jaar? Ook daarvoor kun je op de beurs terecht. Op de foto: Bernd Pfandl van 50plus Campingpark Fisching in Oostenrijk geeft uitleg over de omgeving en zijn fietsknooppunten rond de camping. Van harte aanbevolen! (Geen kinderen, geen honden op deze camping.)

 

VW   Ook op de beurs te zien, maar nog niet te koop: deze Knaus op VW basis. Wellicht start de productie halverwege het volgende jaar.
Budget   Nog wat langer wachten is het op deze camper. Volgend jaar worden de exemplaren voor de dealers gebouwd, in 2024 die voor de consument. Vijf Nederlandse dealers tonen deze kampeerauto in een versie die 285.000 euro gaat kosten. Althans, dat is de prijs nú.
GROOT   Soms is groot nog niet groot genoeg. Daar weet Tabbert wel wat op...
Klein   Kun je met een Porsche niet kamperen? Nou, de leveranciers van daktenten denken daar heel anders over. 


 

 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten