20 oktober 2022

Trip 78 We gaan beugelen!

Alle foto's: Google Pixel 7
Sportief    'Zin in een sportief en gezellig weekend? Doe dan mee aan het beugelweekend bij de Lustige Spelers in Brabant. Je hoeft geen sportheld te zijn om mee te doen: iedereen kan beugelen.'

Ring   Doel van het spel is om een zware bol met een houten schop door de ring in het midden van de baan te laten rollen. De deelnemers aan dit NKC-weekend spelen in een verwarmde binnenruimte, waardoor zij niet afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.

Wij treden tijdens dit weekend op als ondersteuning van de organisatoren. We staan, met alle deelnemers, op een camping in Sint-Oedenrode. De naam: Minicamping De Geelders.


WC-papier   Eindelijk vonden we een oplossing voor het ontbreken van een toiletrolhouder in de Adria Twin. Met dank aan de bedenker en maker van de houten vlonder in de toiletruimte. Hulde voor deze 'uitvinder'. (Zijn gegevens zijn bij mij op te vragen. Overigens vind je hem ook door in Marktplaats op 'houten vlonder' te zoeken.)

Boer   Bij aankomst op de boerencamping blijkt deze behoorlijk vol te staan. Wij zijn morgen, met de bewoners uit vijftien campers, aan het beugelen. Ook de overige plekken op deze minicamping zijn goed bezet. De eigenaar: "We zijn de hele winter open. Als enige in deze omgeving."

Mooi   Een niet alledaagse verschijning, deze caravan van Westfalia. Zeven jaar oud, dit exemplaar. Prachtig vind ik 'em!


Dit zijn Haar eerste 'beugelactiviteiten'.
De beugelbaan.
De meeste 'schoppen' (?) zit achter een slotje want behoren toe aan een regelmatige speler hier. De sport bestond al in 1300!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten