26 mei 2020

CamperHomie: nieuwe digitale groep

"CamperHomie is een nieuw platform voor en door camperliefhebbers. Reizigers, zelfbouwers, beginners, avonturiers: iedereen kan terecht bij deze online community. Eén plek waarop alles wat te maken heeft met het camperleven samenkomt en je ook nog eens CO2 kan compenseren."

Tot zover het 'goede' nieuws. Nee, nog meer: de website ziet er best leuk uit. Maar als je - zoals ik - overgevoelig bent voor taalfouten dan kun je maar beter niet op de volgende link klikken: CamperHomie

En dat 'home is where we park it' weten we nu ook wel. Veel afgezaagder kan het werkelijk niet. Sterkte dus, als je die kant op klikt.
CamperHomie heeft een missie: Stap voor stap de wereld een beetje groener maken. 
Dit doen zij door de camperreizigers bewuster te maken van het feit dat ze een gemene deler hebben, de uitstoot van benzine, diesel of gas.

CamperHomie heeft een bewustwordingcampagne opgesteld waar de sticker symbool staat voor de compensatie. De opbrengst gaat naar een van de twee gekozen projecten, olivijn zand of zeewier. Deze twee natuurlijke producten gaan ons helpen met het compenseren van CO2. 
Wij willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Van life’ te belichten.

Nieuwsgierig ? Kijk voor meer informatie op www.camperhomie.com/compenseer  CamperHomie is ook te vinden op Facebook (www.facebook.com/camperhomie) en Instagram (https://www.instagram.com/camperhomies/).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten