07 maart 2024

Bijna klaar voor vertrek

Ons nieuwe appartement, waar we begin januari in zijn getrokken, is nu wel zo'n beetje klaar. Misschien nog ergens wat ophangen, maar dat is het dan ook wel. Buiten heeft de schilder vanmorgen - om 7:15 uur, dat dan weer wel - enkele beschadigingen bijgewerkt en de parkeerplaatsen hebben nu ook hun juiste omvang gekregen. Kortom: de camper roept ons!

Maandag de 11e vertrekken we voor 11 dagen met 11 campers om de Camper11stedentocht te rijden. Georganiseerd samen met Margreet Dröge van Camperplaats Leeuwarden. We volgen de volgorde die de schaatsers ook zouden rijden - al zit dat er nooit meer in (1997 was de laatste, het moet een week tien graden vriezen).

© Camperplaats Leeuwarden
Morgen krijgt onze Adria Twin (2019) zijn APK, zaterdag vieren we nog Haar verjaardag (70) en zondag willen we wegrijden, in noordelijke richting. 

Ook fijn: gisteren zijn enkele parkeerplaatsen (op eigen grond) achter ons appartement verbreed, omdat deze te smal waren. Mijn personenwagen kon er amper staan. Nu is er net plek genoeg voor de camper: wel zo fijn voor enkele nachten voor vertrek en na terugkeer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten