24 augustus 2024

Camperplaats eenvoudiger betalen

Steeds meer camperaars
vermijden ‘het gedoe’ van overvolle camperplaatsen en maken een bindende reservering voordat ze aankomen. Digitale betalingsmogelijkheden spelen hierbij in toenemende mate een rol.

Naast creditcards zoals Mastercard of VISA, biedt Camigo nu ook Paypal aan als digitale betaalmethode voor reserveringen en betaling of check-in ter plaatse. De belangstelling hiervoor is enorm: een paar weken na de lancering is het aandeel Paypal-betalingen al meer dan 60% en laat daarmee de ‘plastic kaarten’ ver achter zich.
 
"Op camperplaatsen zijn betaalautomaten niet langer de eerste keuze als het gaat om de flexibiliteit van betaalsystemen", zegt CEO Guido Rasch van Camigo. "Onze gebruikers verkopen op de camperplaats al toegevoegde waarde bij de reservering, zoals een restaurantvoucher of een wijnproeverij. En dergelijke aanbiedingen worden ook door gasten gewaardeerd," aldus Rasch.

"We horen steeds vaker dat exploitanten van parkeergarages bewust afzien van een slagboom als toegangscontrolesysteem, omdat ze hun gasten niet willen 'opsluiten'. Daardoor spelen de slagboom en de betaalautomaat voor ons en onze doelgroep een steeds kleinere rol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Levelsysteem voor buscampers