20 augustus 2024

Gezinscamper van Dethleffs

Het eerste model
van de nieuwe premiumserie campers van Dethleffs met de naam XL Family is de A 7872-2. Deze wintervaste camper is bedoeld voor reizen met het hele gezin of met een groep vrienden, ongeacht het seizoen. De aanduiding XL vertaalt zich in woon- en slaapruimte voor zes personen, veel bergruimte, een aanzienlijk laadvermogen en geschikt voor wintergebruik. De alkoof is 8,6 meter lang en 3,27 meter hoog. De kampeerauto is voorzien van een ALKO laag chassis met tandemas. Dit zorgt voor een toelaatbaar totaalgewicht van 5.400 kilogram, een hoog laadvermogen en ruimte voor een 40 centimeter hoge, verwarmde dubbele vloer met opbergruimte. De garage aan de achterzijde is van beide zijden te bereiken en biedt voldoende ruimte voor het opbergen van sportuitrusting en kampeerspullen.
Het woongedeelte
is 2,09 meter hoog en heeft een vlakke vloer. Het moderne interieur heeft grijze bekleding en een houtdecor. In de bovenkastjes is veel extra opbergruimte. Alle verlichting is uitgevoerd in energiezuinig LED.
 

De dubbele dinette
kan worden omgebouwd tot een bed van 195 x 130 cm. Dan is er een groot boven de cabine van 210 x 165 cm. Het Franse bed achterin meet 211 x 152 cm. De gehele waterinstallatie is zodanig in de dubbele vloer ondergebracht dat bevriezing is uitgesloten. De wagen rijdt op een Fiat Ducato, voorzien van een 9-traps automaat en 180 paardenkrachten. En onder meer voorzien van cruisecontrol, diverse andere rijhulpsystemen en LED koplampen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Levelsysteem voor buscampers