10 april 2023

Trip 84 Rotterdam (Splashtour) en Duizel (NKC fotoworkshop)

Veel achterlijke Feyenoordfans (met aansteker) in
Rotterdam, maar ook heel veel mooie cultuur.

Te water   Gisteren waren we met de kleinzoons en zonder de camper in Rotterdam. Voor hun mooie rapporten trakteerden wij ze op een verrassing: de Splashtour in Rotterdam. 

Amfibie   Vertrekt tegenover het appartement van mijn schoonmoeder, dus daar lunchten wij en konden we ook parkeren. Met een amfibische bus eerst door de stad rijden en dan met werkelijk een plons de Katendrechtse Haven inrijden: erg leuk. Met een gids die heel veel vertelde en tussendoor volop grappig probeerde te zijn - met redelijk succes. 

Eersel   Vanmorgen reden we naar een camperplaats (Blij Venneke) in Duizel: ik ga hier van morgen t/m vrijdag een fotoworkshop verzorgen in NKC-verband. Vandaag aangekomen om een en ander te regelen, bespreken en bestellen. 

Vuur   Op de heenweg viel vooral de enorme brand op die we van redelijk dichtbij zagen. We kregen zelfs een 'alert' op de telefoon, om ramen en deuren dicht te houden. Zwarte rookpluimen waren op grote afstand te zien. Even dacht ik: de Russen vallen Moerdijk aan... (Héél even maar, hoor. Het gevolg zonder twijfel van het dagelijks luisteren naar een podcast over de oorlog in Oekraïne.) 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Levelsysteem voor buscampers