25 april 2023

Maxxfan en LPG: tweede helft mei

Soms weet je zeker dat het gaat regenen...
Op pad   Opnieuw een berichtje van ons, twee (vrijwillig en tijdelijk) dakloze camperaars. Vanaf camperplaats de Rucphense weide in Rucphen. De dagen vliegen eigenlijk voorbij. We hebben allebei onze afspraken en gelukkig een personenauto bij ons. Zo kan Zij vandaag naar een vriendin bij Breda en Haar moeder in Rotterdam en ik naar een (foto)lezing vanavond in Tilburg. Ook ben ik bezig met teksten voor de nieuwe Autoweek Campers.

CP   De Rucphense wei vinden we nog steeds een prima plek om te verblijven. Maar morgen vertrekken we achtereenvolgens naar Ede, Zutphen en Drenthe. Daar zijn we een weekje 'uit elkaar': Zij met vriendinnen, ik met de camper weg.

Aanpassingen   We laten nog wat aanpassen aan de Adria Twin. Er komt achterin een Maxxfan in het gat van het bestaande dakluik (40 x 40 cm), en in de gaskast komt een LPG-fles met een buitenaansluiting. Lang over getwijfeld...

Rustig   Op dit moment staan er niet zo veel campers in Rucphen. Alle ruimte dus als je deze kant op wil komen. Morgen komt er nog een extra plekje vrij. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rubriek Mijn camper en ik