13 mei 2023

Adria campers op CP Rucphense weide

Slovenië   Het is hier vergeven van de Adria's, dit weekend. De Adria Kampeerauto Club houdt hier een clubweekend. Wij zijn geen lid - en worden dat ook niet... - maar we vallen met onze Twin niet op. Hoewel: het zijn vrijwel allemaal halfintegrale en integrale Adria campers die hier staan. Buscamperaars zijn wat minder 'merken-club-mensen', vermoed ik.

Club   Allemaal Adria's. En je ziet: onze Twin valt niet (en wel) op. De mensen van deze prettige camperplaats organiseren zelf ook veel evenementen. 'Het is voor ons even wennen dat de Adriaclub alles in eigen beheer doet.' Al vinden ze dat prima natuurlijk.

TV   Het eerste wat camperaars doen is stroom aansluiten en de schotel richten. Ik blijf me hierover verbazen. Honderden euro's besteden aan lithiumaccu en zonnepanelen, maar dan toch direct stroom aansluiten. 'Ja, voor de Senseo, de magnetron, de waterkoker...' En een clubweekend met activiteiten overdag en 's avonds: dan heb je toch geen televisie nodig (als je dat überhaupt nodig hebt met de streamingsmogelijkheden anno nu)?

 
 Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boordaccu uitschakelen