16 mei 2023

Fietsendieven actief

Op slot   Heel vervelend: vannacht is er (weer) een fiets gestolen vanaf camperplaats Rucphen. Een elektrische, op slot, onder een hoes. De hond van de eigenaar van de CP heeft flink geblaft, daardoor is het wellicht bij één fiets gebleven. Manon van de CP zag vanmorgen dat het hek 'verkeerd' open stond en dat er fietstassen op het fietspad lagen... Ergerlijk, stuitend! Blijf gewoon met je poten van andermans spullen af.
We kunnen de fietsen nu in de schuur zetten hier. Op slot, schuur op slot, hond dichtbij en een camera. Nou, die blijven vannacht wel staan...

Wonderlijk   Vandaag hebben wij de wonderpan aan het werk gezet. Eerst voor een kruidcake, daarna voor gebakken aardappeltjes. Het was - en is nog, wat de cake betreft - weer heerlijk.

Racefiets   Vanmiddag ben ik lopend op bezoek geweest bij Tak Caravans. Dat is een half uurtje lopen vanaf de CP. Dwars door de wielergemeente van Nederland!

Alpina 663 HT   In de showroom bij Tak een prachtige Adria, klaar voor zomer en winter. Ruim, compleet, tandemasser. Voor ruim 51.000 euro mag je er mee wegrijden. 


Taxus   Op de akker naast de CP zijn mannen al weken bezig takjes in de grond te steken. Taxus, heb ik me laten vertellen. Die later kennelijk genoeg opbrengen om hier nu weken aan te besteden.


Onder: Primeur de eerste camper op het nieuwe gedeelte van De Rucphense Weide. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rubriek Mijn camper en ik