08 mei 2023

Uitbreiding CP de Rucphense weide

Aanleg jeu de boulesbaan
Meer plek   Op camperplaats de Rucphense weide wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het aantal plaatsen. Er komen plaatsen bij met stroom (verhard) en zonder stroom (onverhard). Ook zal er water zijn bij het nieuwe veld. Op het bestaande terrein is de toegangsweg naar de Engelse (!) rotonde verhard en wordt er gewerkt aan een jeu de boulesbaan. Ook komt er een centrale plek tussen vier fruitbomen in een krat met picknicktafels op grind.

De nieuwe plekken
Nieuw   Zicht op de nieuwe plekken. Rechts de verharde met stroom, links op het gras de plekken zonder stroom. Met steeds meer zonnepanelen op camperdaken en lithiumaccu's binnen een prima aanvulling.

Graven   Voor het leggen van allerlei leidingen wordt er een geul gegraven - die intussen al weer dicht is. Ook de parkeerplaats voor personenauto's vooraan is nu verhard.

Muffin   Manon komt aan het einde van de middag een heerlijke muffin brengen. 'Voor de overlast de afgelopen dagen.' Héél lief - maar wij hebben het werk eigenlijk niet als 'overlast' ervaren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Rubriek Mijn camper en ik