09 september 2024

Is een camper testen leuk?

Het is, boven dit stukje, zeker geen retorische vraag die dus automatisch en zonder omwegen met 'ja' beantwoord kan worden. Natuurlijk is het leuk, zeker als het een prachtige 'machine' betreft als de Mercedes Spinter, waarop deze Kabe is gebouwd. Maar als je met de eigen camper naar de fabriek rijdt en daar alles moet overzetten is het ook een hoop 'gedoe'. Wat zit er wel in, wat niet? Ha, een snoer, dat is fijn. Op de eerste camping blijkt het echter aan de korte kant. Toiletvloeistof aanwezig? 

Enfin, het kost pakweg anderhalf uur voordat de eigen camper op slot gedaan kan worden en de testwagen gestart. We rijden een week rond in de Kabe Novum Light 750 GLB. 

Alle gebruiksaanwijzingen in de Kabe zijn alleen in het Zweeds. Lezend is daar best een en ander van te begrijpen, maar lastig is het wel. Ook het Mercedes dashboard krijg ik (nog) niet op een andere taal ingesteld.

De Adria mag een weekje uitrusten op het fabrieksterrein. Alles uitgezet, de zonnepanelen houden de accu dan zeker vol. Want er komt weer zon aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Levelsysteem voor buscampers