02 september 2024

Sportieve buscampers van Rapido

Nieuw gezicht voor Fiat Ducato
Onder de naam Dreamer (in Frankrijk: Campérève) brengt Rapido een groot aantal buscampers en camperbusjes uit. Er zijn twee series: Fun en Select. In de serie Fun – vijf modellen – is één nieuwe indeling: de Camper Sport. De naam maakt al duidelijk welke doelgroep Rapido hier voor ogen heeft: sportievelingen die op pad gaan met de nodige spullen. Klimmaterialen, fietsen, steppen, opvouwbare kano’s en nog veel meer. 

Het bijzondere van de Camper Sport is dat de grote garage achterin door de gebruiker naar behoefte kan worden aangepast. Er zijn vier zitplaatsen en drie slaapplekken: twee achterin en een extra bed op de dinette. Het bed achter kan elektrisch omhoog worden gebracht om de maximale bagageruimte te creëren. Bovendien kan het achterste deel omhoog worden geklapt om de volledige bushoogte te benutten. Al was het maar om je om te kleden, bijvoorbeeld na een rit door de blubber.

De Camper Sport is 6,36 m lang en wat hoger dan de standaardbus van Fiat: 288 cm. De natte cel is door een draaiende wand zowel toilet als douche. Natuurlijk rijdt de Camper Sport op de nieuwe Fiat Ducato.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Daktent met vaste wanden