13 juli 2020

Campertrip 27 - Zeeland (2)

Camperplaats Molenzicht - Wemeldinge
Nee, dat was dus niet de bedoeling van onze trip naar Zeeland – voorafgaand aan de reportages die we in Luxemburg voor enkele opdrachtgevers gaan maken. Bij Mobiledrôme in Oud Gastel hebben ze vorige week prima werk verricht met de inbouw van een 1000W omvormer en een battery monitor: het werkt allemaal voortreffelijk. Fijn dat de omvormer ook een afstandbediening heeft: hij hoeft immers alleen maar af en toe aan voor de laptop en voor de eFiets-accu’s. Op de monitor, prachtig bij de andere instrumenten geplaatst, is te zien hoe het met de twee huishoudaccu’s en zelfs de startaccu – waarop overigens geen verbruikers zijn aangesloten – is gesteld. Een meesterwerk is er afgeleverd. Inrit Camperplaats Molenzicht - Wemeldinge
Maar dat vervangen van dat overdrukventiel: dat levert meer problemen op. Water over de vloer. Ik voel welke koppeling bij de boiler nat is, maar krijg het niet dicht. Maandagmorgen mag ik even langskomen. Even een koppeling aandrukken en vijf seconden later is het gefikst. Zo hard durfde ik er niet op te drukken...

Begrip
In de relatie tussen leverancier en klant speelt ‘begrip’ een essentiële rol. Na de prachtig uitgevoerde inbouwklus van omvormer en monitor is mijn tevredenheid over Mobiledrôme natuurlijk 100%. Het is mooier gedaan dan ik had durven hopen. En het werkt allemaal probleemloos.
We staan bij een fruitboer - heerlijke sapjes zijn hier te koop!
Maar dan moet je de volgende dag naar huis omdat je geen water kunt gebruiken. Alle water weg laten lopen, niks afspoelen, geen toilet kunnen gebruiken… bálen natuurlijk! En niet goed voor de tevredenheid!
De leverancier doet natuurlijk zijn uiterste best om klanten tevreden te stellen. We zullen die omvormer eens perfect inbouwen. En die monitor ook! Dat lukt, maar de leverancier moet toch begrijpen dat wij er flink de pest over in hebben dat we nu naar huis moeten. Gelukkig zijn we in Zeeland en niet in Spanje of Denemarken. Je zal dat dáár hebben! Het is uiteindelijk toch het resultaat van heel even onzorgvuldig werken, bleek vanmorgen. Een kleinigheid, die veel ergernis oplevert. Al overheerst natuurlijk uiteindelijk de tevredenheid over het geleverde werk.


Niemand te vinden
We waren op weg naar Camperplaats De Plantage in Kruiningen. Daar aangekomen was er niemand te vinden en alles leek bezet of gereserveerd. Logisch, het is een mooie plek. Maar goed, we rijden wel door naar Wemeldinge: ook mooi en op loopafstand van het centrum en de jachthaven. Hier parkeren we de buscamper voor 17,50 euro per nacht. Stroom moet je apart betalen maar dat hebben wij nu niet veel meer nodig vermoed ik.

De middag gebruiken we voor een rondje Wemeldinge, een ijsje en lekker eten bij Eeterij Juno aan het Sluisplateau. 
In Wemeldinge heeft iemand een tuin vol cactussen, grote en kleine: heel bijzonder.

De jachthaven van Wemeldinge ligt op loopafstand.
Zo warm is het vandaag in Wemeldinge...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten