29 juli 2020

Campertrip 29 - Brabant/Zeeland Viva-kampeerbedrijven

Camping en camperplaats Wetland (Campercontact 147)
Deze dagen ben ik weer op pad om enkele Viva kampeerspecialisten te 'portretteren': in tekst en beeld. Ik ben in Brabant en in Zeeland. Overnachten doe ik in de buscamper (op camperplaatsen), die dan weer even tevens als mobiel kantoor fungeert. Onderweg even wat boodschappen doen en dan richting Eindhoven eerst. Werk gaat mee, want ook mijn Noorse opdrachtgever wil nog wat tekst en beelden ontvangen.

Op Facebook lees ik dat 'het overal vol is'. Nou, hier niet hoor. Dus als je rust zoekt, natuur (De Groote Peel begint op 10 minuten lopen van hier), dan ben je hier op je plek.
Meer beelden hieronder.


Kamperen kan ook zo... 
Stalling
Intussen twijfel ik erg over het veranderen van onze camperstalling. In Dordrecht is een nieuwe 'hal' gebouwd voor het stallen van onder meer campers. Je huurt een plek - 8 x 3 meter is in ons geval voldoende - en je hebt dag en nacht toegang met een pasje. Camper meenemen, auto op die plek achterlaten. Schoon water innemen, vuil water lozen, chemisch toilet reinigen en stroompunt (met meter) bij de plek. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Voordelen: niemand anders rijdt meer in je camper (stallinghouder), je hoeft geen afspraak meer te maken voor halen en brengen, met een tijdklok wekelijks enkele uurtjes stroom en onderweg naar huis geen zorgen over een gebruikt toilet en vuil water. Benieuwd of er mensen met ervaringen zijn: ik vroeg het op Buscamperclub (Facebook). Ik ben om te beginnen wel positief...

Hier sta ik - dicht bij de De Groote Peel:

De gezellige receptie van Camperplaats Wetland


Mooie plekjes toch?

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten