07 september 2023

Oplevering huis vertraagd...

Stand van zaken begin september
Natuurlijk, geen enkel bouwproject is klaar op het afgesproken tijdstip. Ook het onze niet, al betreft dat maar zestien kleine appartementen. Van ooit juli werd het september, toen oktober en sinds enkele dagen 'begin november, als...'. Dus verblijven we nog wat langer in de camper, als daklozen. Hoewel: in oktober zijn we drie weken onder de pannen in Culemborg, waar kennissen hun katten en kippen achterlaten als ze op vakantie gaan. Die gaan wij verzorgen - en we mogen in hun gastenverblijf overnachten en verder in hun huis wonen. Heel comfortabel, met onze camper en auto op het erf. De camper zelfs overdekt en met stroom, indien gewenst.

Maar nu staan we zes dagen in Vijfhuizen op een camperplaats. Op fietsafstand van Haarlem, maar ook gaat er elke acht (!) minuten een bus naar het centrum. Morgen bezoeken we twee musea en een bierbrouwerij annex restaurant. Zaterdag een ontmoeting met een kennis uit de camperbranche, een lunchconcert en wellicht komt zoonlief met echtgenote ook nog. Zondag Dolhuys. Maandag fietsen, dinsdag bijkomen. Zoiets wordt het.

Netjes in de rij staan we. Er is eenvoudig sanitair, afwassen kan, stroom... meer hebben we niet nodig. Af en toe horen we een vliegtuig (Schiphol), maar hinderlijk is dat niet. Eigenlijk levert de provinciale weg meer geluid op - maar ook niet hinderlijk. Geen opmerkingen:

Een reactie posten