02 september 2020

Trip 33 - Oostenrijk (Niesmann + Bischoff + Bruckner) [11]

 

Op de terugweg naar huis hebben we vanmiddag de Adria Twin geparkeerd op de TopPlatz in Goch. Dat wilde ik graag een keer om te zien wat de Duitsers onder een TopPlatz verstaan. 

Nou, Top is het niet op het eerste gezicht, maar we staan hier prima. Op gras, geen schaduw, geen stroom - er zijn wel plekken met - en geen sanitair. Maar goed: vijf euro voor een etmaal... dat is al Top genoeg wellicht.

Ruhrgebied
De reis vanuit Bad Arolsen naar Goch verliep probleemloos, dwars door het Ruhrgebied heen. Wel druk, maar heel weinig oponthoud door wegwerkzaamheden.

Het dorpje Goch ligt op loopafstand van de camperplaats. Winkelstraat met C&A en Zeeman: net Nederland dus. We aten in een restaurant net buiten de winkelstraat.

Stroom
We reizen nu tien dagen met de camper rond en hebben de bus nog niet één keer op stroom aangesloten. Wel telefoons geladen, camera-acuu's, de laptop. Maar rijden en zonnepaneel zijn voldoende om de zaak op spanning te houden. De koelkast gaat 's nachts op de nachtstand, al maakt dat in verbruik maar heel weinig uit.

Enkele beelden van de camperplaats en Goch hieronder.

Welja, dat kan er ook nog wel bij...


Plek voor maar liefst 220 campers!


Bij de parkeerautomaat koop je een kaartje: 5 euro voor 24 uren.


Toilet en vuil water lozen kan hier.
Onze bus onder weer een blauwe lucht.

Den Haag staat er op de fiets voor Zeeman. Niets wijst erop dat we hier in Duitsland zijn.

Mooi, zo'n afbeelding op je camper.

Grote C&A in Goch.

Dat is een ouwetje...
Grijs water lozen in Bad Arolsen.
Nog even in de avondzon zitten.

Goch.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten