08 september 2020

Winterkamperen? Natuurlijk! (31/1 - 6/2 in 2021)

Als je eenmaal de smaak van winterkamperen te pakken hebt, dan krijg je er niet snel genoeg van. 

Maar die eerste keer, dan zijn er veel vragen. Hoe moet ik mij voorbereiden? Welke voorzieningen zijn onmisbaar? Heb ik winterbanden nodig? En nog veel meer…

(c) Alpencamping Nenzing

Oostenrijk
Voor mensen die kennis willen maken met het winterkamperen organiseer ik van za 31 januari t/m za 6 februari 2021 een ‘Maak-kennis-met-winterkamperen-week’ op de uitstekend uitgeruste Alpencamping Nenzing in Vorarlberg, Oostenrijk. Met instructies vooraf en een leuk programma* gedurende de week. Natuurlijk met gelegenheid voor skiën, snowboarden, sneeuwschoenlopen en meer. Onder het aloude motto: niets moet, alles mag.


Programma en prijs
Aankomst op zondag 1 februari 2021.Op dag aankomst om 17:00 uur met glas glühwein en aansluitend diner (vanaf 26 euro p.p.).

Op dag van vertrek (zaterdag): gezamenlijk ontbijtbuffet (12 euro p.p.)

Kostenindicatie camping per nacht bij zes overnachtingen: (2 pers.): € 49,- (inclusief belastingen/milieuheffingen, excl. stroom/gas via meter). Inclusief onbeperkt gebruik zwembad en tegoedbon voor entree saunalandschap (1x).

Activiteiten - niet in de prijs inbegrepen - zijn verder (afhankelijk van weer en sneeuwsituatie) een wandeling o.l.v een gids, een bezoek aan een schnapsstokerij (inclusief proeverij). Ook een sneeuwschoenwandeling met gids behoort tot de mogelijkheden. Zie onderaan. 

De camping is voorzien van een gasnet (en heeft ook 16 Amp. stroom). Indien gewenst sluit een medewerker van de camping u op het gasnet aan: alle materialen en gereedschappen hiervoor heeft de camping. Eerder komen of langer blijven? Dat kan, maar dat regel je zelf direct met de camping.

Blijf op de hoogte
Interesse? Stuur vrijblijvend een e-mail naar winterkamperen@willemlaros.nl. Dan word je op de hoogte gehouden. Er kunnen maximaal 15 campers mee.

Informatiebijeenkomst
Voor de deelnemers organiseer ik enkele weken voor vertrek een informatiebijeenkomst op een nader te bepalen locatie.

Fotoworkshop
Voor de liefhebbers organiseer ik tijdens deze week een dag(deel) een workshop fotografie. Geen extra kosten (nou ja, een kop koffie).

Informatie over de camping: www.alpencamping.at

* Programma (weersafhankelijk)
Op dag van aankomst (zondag 31/1) glühwein
Gezamenlijk diner
1 x Wandeling met Josef
1 x Sneeuwschoenwandelen
1 x Bezoek schnapsstokerij
1 x Huttenavond met muziek
1 x Ontbijt bij vertrek (zaterdag 6/2)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten