26 mei 2021

Trip 42 Aan de Waal (Gendt)

Inleiding   
Met een aantal 'voorzieningen' aan en in onze Adria Twin (bouwjaar 2019) ben ik extra blij. Sommige zijn af fabriek aangebracht, andere later. Zo hebben we een heavy chassis met Carsupport veren en Koni FSD schokdempers (later aangebracht). De voetenisolatie maakt de auto merkbaar stiller en de warmteisolatie beter. Het zonnepaneel (af fabriek) maakt ons tussen pakweg maart en november 'paal-onafhankelijk'. De Victron omvormer zorgt voor 230 V aan boord. De TomTom Camper zit nu eindelijk op de juiste plek op het dashboard. De dashboard luidsprekers van Alpine en de Alpine radio - op de huishoudaccu's aangesloten - maken geen dag zonder Bach mogelijk. Lengtebedden. Halfautomaat. En 150 pk, 16 inch wielen, Busbiker. 

ScandinaviĆ« Wij koesteren nog steeds de hoop dit jaar naar ScandinaviĆ« te kunnen, zeker nu we in juni volledig gevaccineerd zijn. Maar het moet ook geen trip worden met allerlei 'gedoe' rond testen, quarantaine en meer. We moeten immers door Duitsland en Denemarken alvorens we Zweden en Noorwegen bereiken. (Ja, Denemarken is ook al ScandinaviĆ«. Gaan we ook het een en ander bekijken, maar daarna toch naar Zweden en Noorwegen.) 

VB Airsuspension
Op 19 mei een bezoek gebracht aan VB Airsuspension in Varsseveld voor een artikel in CamperVaria. Prachtig bedrijf, dat diverse soorten veren en balgen levert: over de gehele wereld. Met 170 man personeel, zeven dochters in Europa en de Verenigde Staten en een fijnmazig netwerk van dealers.

Ingeladen   Op woensdag 26 mei staat de camper weer voor de deur. Kleding erin, Gasflessen geplaatst, bedden opgemaakt. We krijgen er ervaring in na 42 keer. Alles heeft nu wel zo'n beetje zijn plekje gekregen. Morgen in de loop van de ochtend rijden we richting Gendt. Met een TomTom Go die zojuist is voorzien van een nieuwe kaart (bijna 9 Gb). Verdwalen is dus uitgesloten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten