10 mei 2021

Trip 41 [5 en slot] Laatste dag in Zeeland

Regen   Vannacht werd ik wakker van de regen, die werkelijk op het dak van de bus kletterde. Ik heb het grote dakluik boven de tafel iets verder dichtgedraaid en even rondgekeken of alles droog was. Daarna zelf nog wat vocht laten kletteren - wat is een toilet aan boord dan toch een zegen.

Aangenaam   Vanmorgen klaarde het best snel op en werd het ronduit aangenaam. Onverwacht bezoek van een schoonzus met haar kleinkind, nog geen jaar. Vanmiddag zijn we met onze kleinzoons naar Westkapelle gefietst. Waar het landingsvaartuig werd geschilderd, het terrasje open was en de jongens het reuze spannend vonden om van de stenen af te dalen en juist voor een golf weer omhoog te springen.

Op dinsdag 11 mei reden om 10:45 uur van de camping af. Dik een uur later waren we thuis. Uitladen, schoonmaken en morgen weer even de stalling in. En ja: die nieuwe veren en schokdempers rondom zijn geweldig!

Pannenkoeken   Aansluitend werd dit weekje afgesloten met pannenkoeken bij BRAM in Zoutelande.

Daar komt weer een golf!

Zicht op de radarpost bij Westkapelle.
Landingsvaartuig uit WOII bij Westkapelle. De zoveelste keer dat ik hier nu ben in korte tijd (tussen december 2020 en nu).
In afwachting van... natte voeten natuurlijk.
Best een drukke vaarweg hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten