25 november 2022

Mobiledrôme: campers en... caravans!

Verhuizing   We kennen Mobiledrôme & Partners vanaf de oprichting als showroom en - hier tegenover - werkplaats voor campers. Ook onze Adria buscamper is geleverd door Mobiledrôme. Op dit moment wordt er in de showroom gewerkt aan een grote verandering: de kampeerwinkel en de showroom van de Vossenhoek in Rucphen - van dezelfde eigenaren - trekken bij Mobiledrôme in. Er kwam dus een extra vloer in de showroom. Waar vandaag de eerste (caravan)voortenten zijn opgezet.

36 voertuigen   Op 3 januari 2023 gaat de dan gehaal vernieuwde showroom open. Met kampeerwinkel, achttien nieuwe caravans en evenveel nieuwe kampeerauto's. Vanaf de nieuwe tussenvloer - ik mocht alvast even een kijkje nemen - heb je een mooi overzicht op de showroom - nu nog met alleen campers.


 

Winkel   De streep op de grond geeft aan tot waar de winkel komt. De verdiepingsvloer gaat ook nog een stuk de hoek om. Ik vind deze verandering handig: alle kampeerartikelen straks lekker dichtbij te koop.
De werkplaats voor caravans in Rucphen van de Vossenhoek blijft wel daar. Bij het pand van Mobiledrôme is een flink stuk grond intussen verhard voor de opslag van nieuwe voertuigen. Het terrein bij de showroom wordt straks weer in gebruik genomen voor occasions.Geen opmerkingen:

Een reactie posten