16 januari 2023

Volgende etappe: de verhuizers

Verhuizers  Op weg naar een paar maanden dakloos - behalve de camper dan - is vandaag weer een etappe afgelegd: de verhuizers haalden ons (huur)huis voor een belangrijk deel leeg. Gelukkig mag er veel blijven staan: de nieuwe huurders zijn er blij mee.

We hebben hier vier jaar prima gewoond.

Opslag  In nog geen drie uur stond alles binnen, inclusief 360 kg aan boeken. Onder leiding van de man die vier jaar geleden ook onze verhuizing van Roosendaal naar Bergen op Zoom begeleidde. Toen met alle grote meubelen ook: bureaus, zware tuintafel, kasten, bedden...


Jumpstarter   Verder kwam vandaag de accubooster of jumpstarter aan. Handig als de auto's na enkele maanden stilstand niet meer willen starten. Hij gaat ook mee in de camper: wie weet kan ik ergens nog eens iemand mee helpen. En het is ook gelijk een oplader voor telefoons en meer dankzij de USB-aansluitingen. De laptop opladen lijkt ook te kunnen, maar daar ben ik toch wat huiverig voor.

 

Eurobox   We hebben voor dit jaar ook een box gehuurd voor spullen die we wellicht nog nodig hebben. Nu naar het zuiden nemen we geen fietsen mee, maar als we later in Nederland verblijven willen we de fietsen wel mee kunnen nemen. In de opslag dus. We kunnen hier 24/7 bij tussen 7:00 en 23:00 uur.


 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten