26 januari 2023

Trip 82 [8] Lussac: Camping-Car park

Keten   Die Franse camperplaatsen van Camping-Car park bevallen mij wel. Met een kaart - die ik eerder kocht - kun je naar binnen, de website is uitgebreid, je zoekt gemakkelijk een locatie bij een plek of om je heen en er is doorgaans stroom (6 Amp.), water en nu zelfs een toilet. Nou ja, als het die naam mag hebben. Water lozen kan ook altijd. De overnachtingen kosten rond de twaalf euro. Je zet geld op het kaartje (debetkaart dus) en dat wordt automatisch afgeschreven.

Fris   Vanmorgen hebben we na een rustige nacht lekker een douche genomen in een enorme douche, met wastafel en plek voor tien. De rest van de dag reden in zuidelijke richting. Opmerkelijk: we komen alleen maar behulpzame en aardige Fransen tegen die Engels spreken. Ook de man bij het tankstation dat een storing kreeg, waardoor ik maar zeventien liter kon tanken. Genoeg voor vandaag, gelukkig. Nu was er tijd om het beddengoed te luchten. In de waterkoude wind...

Wijn   Rondom de plek waar we staan zien we wijnranken. Niet zo vreemd, zo dichtbij Bordeaux. Op de camperplaats staat nog één 'bewoond' vrachtwagentje, met een Spaans kenteken. Het dorpje is op 300 meter afstand. Gaan we niet meer bezoeken. Morgen wil ik naar Spanje rijden.

Onder: er is een stuk grasland achter de bosjes met picknicktafels. Maar ja, 3 graden en wind...


 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boordaccu uitschakelen