05 maart 2021

VIVA-dealers introduceren voertuigapplicatie

Kopers van een caravan, camper of vouwwagen bij een van de tien Viva kampeerspecialisten kunnen vanaf nu alle informatie rond hun voertuig inzien op een speciale applicatie (PC, tablet, telefoon). Handig vóór de definitieve aflevering en praktisch onderweg.

“Er zit meestal wat tijd tussen koop en de daadwerkelijk aflevering van een caravan of camper,” zegt Siewert Gorter, voorzitter van VIVA Kamperen. “In die tussentijd kan de klant alvast via deze applicatie instructiefilmpjes bekijken, handleidingen downloaden, foto’s van zijn nieuwe aankoop opzoeken en ga zo maar door. Hierdoor verloopt de aflevering straks efficiënter en is er ook sprake van voorpret in afwachting van de eerste kampeerdagen”. 

Filmjes
In de applicatie wordt gebruikt gemaakt van nieuwe video’s die door de dealers zelf van het gekochte voertuig zijn opgenomen, maar ook van reeds bestaande instructiefilmpjes van onder andere Isabella, NKC, BOVAG, Reich, Enduro, E-tralier en TravelVision. En het aanbod breidt zich nog elke dag uit. Zo ontstaat een grote verzameling aan instructiefilmpjes en handleidingen die door de kampeerder altijd te raadplegen is via smartphone, laptop, tablet of computer. Ook op de camping is het dan makkelijk om snel nog even de instructie te bekijken rond het afstellen van de satellietschotel, het bedienen van de mover, het afspannen van de voortent of het bevestigen van de stormbanden. Ook is het garantiebewijs in de applicatie opgenomen, net als het koopcontract en het onderhoudsrapport. Via de applicatie is het zelfs mogelijk om met één druk op de knop een schade te melden.

De applicatie, waarvoor wel een internetverbinding nodig is, is kosteloos beschikbaar voor alle kopers van een nieuw of gebruikt kampeermiddel bij een van de VIVA Dealers in Nederland (kijk voor dealers op www.vivakamperen.nl). Een voorbeeld van de applicatie zie je hier: https://youtu.be/xSiUSn3PMqI

Geen opmerkingen:

Een reactie posten