10 september 2022

Trip 77 [2] CP Oirschot, walstroom en de bakker

Oirschot   Alles werkt weer, rond de accu. Als de zon schijnt laadt het zonnepaneel de accu bij, tijdens het rijden wordt er geladen en aan de walstroom gaat het ook goed. Er komt dan zo'n 17 Amp. binnen, tijdens het rijden bijna 30 Amp. 

Boodschappen   Vanaf de CP Oirschot is lopend boodschappen doen te doen, maar eigenlijk net even te ver als je wat flessen en pakken nodig hebt. Wij deden het desondanks, ook nog met regenbuitjes tussendoor. Onder weg door (foto) ben je er bijna.

Stroom   Dit is de situatie aan de walstroom. De PowerXtreme 125 A was tot 50% ontladen, geen uitzicht op zon vandaag dus toch maar even aan de paal. Dan gaat het snel naar 100%. Of liever 99%, omdat er altijd wel een verbruiker aan staat. De Victron 712 Smart battery monitor geeft doorgaans iets anders aan dan de accu zelf: dat heb ik nog niet goed gekregen.

Eten   Wekelijks komt op CP Oirschot een foodtruck, op vrijdag van 17-19 uur. Maar net gisteren niet: de rijdende gaarkeuken is op vakantie. De bakker op zaterdagochtend was er wel en had flink wat klandizie, ondanks de regen.

Nieuw   Morgen vertrekken we weer van hier. Naar een nieuwe CP. Wordt vervolgd dus.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Muggen...