21 november 2021

Trip 61 Amsterdam!

Claudia   Zondag: we rijden naar camping Zeeburg in Amsterdam. Voor alle zekerheid hebben we gereserveerd. Het zou een week worden met onder meer een feest van de NKC in Carré - met Claudia de Breij - maar corona... enfin. Op de website van de camping zie ik thuis dat er wegwerkzaamheden zijn, dus dat we moeten omrijden. Ik gok erop dat de TomTom Go Camper dit 'weet'.

Twee instrumenten en een sopraan.
Oude muziek Zaterdagavond genieten we eerst nog van een concert met oude muziek - vijf eeuwen overspannend - in de Markiezenhof in Bergen op Zoom - in de zaal waarin dochter Rebecca trouwde. Dat maakt het extra leuk. In restaurant Oase deden we hiervoor aan 'theatertafelen'. Drie gangen, het was héérlijk.





Denk niet dat we de enige kampeerders hier zijn.
Er staan diverse campers, o.a. uit Engeland.

Kenteken   Helaas, de TomTom wist het niet. Maar: op het aantal bordjes Camping Zeeburg is niet bezuinigd, dus we kwamen feilloos op de camping aan. De nummerbordherkenning functioneerde ook zonder hapering dus binnen enkele minuten stonden we, klaar om een boterham te nemen alvorens zoon R. en vriendin A. te gaan bezoeken. Het vergde een tramreis van bijna een uur heen en natuurlijk ook weer terug. Goed te doen, zeker nu we de route ook naar de binnenstad weten.

Telefoonfoto Pixel 4A



Geen opmerkingen:

Een reactie posten