24 april 2022

Trip 67 [21] We voelen al de hele dag nattigheid...

Verkiezingen   De nieuwe groene partij in het land waar wij zijn - Slovenië - heeft stevig gewonnen: vanuit het niets naar 36%. Fijn, maar ook een basis voor stevige interne conflicten, weten wij in eigen land. Zelfs het eerst zo verfrissende Volt gaat ten onder aan 'gedoe' met ongewenste intimiteiten. Dus ik zeg tegen de groene Slovenen: houd het verstand erbij!

Groen   Slovenië is ook anderszins groen. Maar ja, dat kun je ook verwachten na een hele dag regen vandaag. En de komende dagen ook nog. Vanmorgen heeft tien minuten de zon geschenen: ik rende gelijk naar buiten met de camera. De rest van de dag regende het. Luik-Bastenaken-Luik, Formule I (tv op laptop, via wifi camping), een boek, douchen: we redden ons wel. Morgen gaan we naar Kranjska Gora lopen, weer of geen weer.

Telefoonfoto
Test   Lekker gegeten opnieuw in het restaurant van het hotel naast de camping. Hierna maakten we een korte wandeling en 'ontdekten' nog een restaurant, aan de andere kant van de rivier. Nieuw: we gaan het morgen of dinsdag 'testen'.

TelefoonfotoWandelen   Langs de camping loopt een rivier. Een stukje verderop is een brug: aan de overkant lopen we morgen heen of terug naar Kranjska Gora. Weer of geen weer.

We zijn intussen drie weken op pad. En we houden dit nog wel even vol...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten