04 april 2022

Trip 67 Vertrek naar Duitsland, Oostenrijk en Slovenië

Bruckner   Maandag 4 april: zonder haast vertrekken we op zomerbanden richting Ansfelden, waar we pas vrijdag onze eerste afspraak hebben in het Brucknermuseum. De componisten Anton Bruckner en Johannes Brahms staan centraal in onze trip, de komende weken. Dit waren geen vrienden, trouwens. 



De eerste 368 km zitten er op.
Vorstbeveiliging   
Met de zomerbanden (..) krijgen we onderweg toch nog wat natte sneeuw. Er blijft geen vlok liggen, maar kennelijk is het wel zo koud dat het water weer wegloopt door een open schietende vorstbeveiliging. Daar moet iets aan gebeuren...

Bobil   Intussen wordt duidelijk dat we in Slovenië hoogstwaarschijnlijk ook de Adria fabriek gaan bezoeken, voor een artikel voor Adria zelf. En dat het Noorse Bobil ook graag een versie wil van de artikelen die ik over Johannes Brahms en Anton Bruckner ga schrijven. Plus een artikel over het Duitse Celle, waar ik ook nog enkele dagen met de camper verblijf.

Eisenbachtal   We overnachten op camping Eisenbachtal, bij Siegfried Wolf. En we eten bij de Studentenmühle, een restaurant op 100 meter van hier. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten