26 april 2022

Trip 67 [23] We kregen bezoek!

Kleinzoon Thijs (10). Een trapje kun je af-lopen, of... 
Spruiten   Twee kinderen, zes dagen na elkaar jarig. Daar zijn de nodige grappen over gemaakt. 20 april dochter R., vandaag 26 april is zoon R. jarig. Later deze week zijn we enkele dagen allemaal bij elkaar in Slovenië, inclusief 'aanhang' en kleinzoons. Hoe mooi is dat! 

Geen vlucht   Dochter, schoonzoon en de twee kleinzoons boekten hiervoor een vlucht vanuit Brussel. Onaangekondigd werd deze vlucht geschrapt. Bij toeval ontdekte het jonge gezin dit... Alternatieven: twee vliegen er 's morgens met een andere vlucht via Frankfurt, twee 's avonds via dezelfde route. Hier hoort Brussels Airlines nog wel meer over...
Stormbaan   Omdat wij maar 65 km van de luchthaven staan stelde ik dochter en kleinzoon voor om eerst bij ons langs te komen, dan vader en andere zoon op te halen en dan naar het B&B te gaan. Zo ging het ook en dat was gezellig. Thijs vond het kleine 'avonturenparkje' op de camper geweldig. We aten in het restaurant van het hotel dichtbij. En: steentjes en stukjes hout gooien in de snelstromende rivier langs de camping, ook heel leuk om te doen.

Morgenochtend: een interview voor Autoweek Campers hier op de camping. Het werk gaat ook door.Geen opmerkingen:

Een reactie posten