06 augustus 2021

Trip 49 Kamperen bij de boer in Beerze

Alle foto's: telefoon Pixel 4A
Boerencamping   Heel Nederland kampeert: daarom hebben we ons verblijf op een SVR-camping in Beerze maar vastgelegd. Melkveebedrijf en camping Zandman. We verblijven er vier of vijf nachten en zullen in die tijd af en toe ook het gezin van dochter Rebecca zien: dat staat op een camping dichtbij. Kunnen we gelijk even helpen met het opzetten van hun voortent: met kinderen is voldoende leefruimte wel zo prettig.

Boodschappen   Wij besloten gisteren al om met de camper gelijk maar even boodschappen te doen, op weg naar. Leverde gisteren tijdwinst op. Bovendien was het broeierig warm: ik had het al warm na een wandeling van 1200 meter naar de garage van m'n hybride personenwagen. Die kan er weer 15.000 km of een jaar tegen (staat nu op 38.000 km).

De rit naar Beerze verliep probleemloos. Bij strand Nulde hebben we in de bus een broodje gegeten. Af en toe regen.

Grote plekken: water bij de standplaats
Weer   Gelukkig komen de weersvoorspellingen niet altijd uit. Want als dat wel zo zou zijn, dan gaan we niet zo'n prettige kampeerweer tegemoet. Voor ons geen punt, maar voor kampeerders met kinderen... Al is stampen in de plassen ook heel erg leuk. En in de regen kun je ook heel goed kikkervisjes zoeken, herinner ik me nog van een trip met de kleinzoons erbij.

Melkveebedrijf, camping en boerderijwinkel! En je kunt er ook een kopje koffie drinken op het terras. Wat een leuke plek is dit toch weer.

Het rommelt, af en toe komt er water van boven.






In deze periode is er ook jongvee bij Zandman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten