31-08-2021

Trip 52 [2] Voetballen, frietjes en fietsen. Heel veel fietsen

Alle foto's: telefoonfoto's.

Tempo   Camperen met een kleinzoon van zeven betekent een ander tempo dan camperen met een grootmoeder, wist ik al voor het vertrek. En dat blijkt goed te kloppen, merk ik de eerste avond.   

Landgoed   We hebben een mooi, maar wel wat ongelijke plek op Landgoed (Camperplaats) Duynenwater in Eersel. Stroom heb ik niet aangesloten: ik reken op de zon. Strand voor de deur. In ruim een uurtje rijden waren we er vanmorgen. Bram wilde z'n nieuwe fiets meenemen: dat paste probleemloos en zonder 'verbouwing' op de Busbiker.

Schaken   Eerst maar eens het terrein verkennen. Schaken bleek iets te ingewikkeld. Appelsap drinken bij de Beachclub ging een stuk gemakkelijker.

Zeilles   Een stukje verderop staat een grootvader met twee wat oudere kleinzoons. Die hebben allebei een klein zeilbootje, een Optimist. Bram had er in mogen varen, met de grootvader in een rubberen motorbootje erbij. Die stap was te groot voor Bram... hij had een zeilles kunnen krijgen! (Ik had net proberen uit te leggen hoe je tegen de wind in kunt zeilen.) Wie weet morgen nog een keer proberen.

Patatjes
   Het diner haalden we bij de Beachclub. Patatjes, kipnuggets voor Bram, een kroket voor mij. "Bewaren we de pannenkoeken van oma voor morgen." Mooiste opmerking van vandaag bij een iets te grote brok suiker op de ene pannenkoek bij de lunch: "Nou hebben we niet het gezeur van oma dat het te veel suiker is."
Luchtfietsen.   Verder fietst Bram veel op z'n nieuwe fiets en we voetballen. Als de bal over het hek wordt geschoten haalt Bram de bal met z'n fiets op: hij moet dan helemaal om het hek heen rijden.

Vanavond zit hij languit op de stoel een elektronisch spelletje te spelen. We staan dicht bij het sanitair: ook fijn.


SLB 640 Supreme   We hebben meer dan genoeg ruimte voor onze buscamper. Een stukje verderop staat exact dezelfde, andere kleur en het model één jaar later. Andere ramen, valt het meeste op. Zeer tevreden gebruikers ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Trip 54 [8] Leve de Koning!