16 april 2021

Trip 40 [1] Eerste ' etappe': Mobiledrome (Oud Gastel/Roosendaal) en meer

Zo, dit was etappe 1: vervangen van het defecte LED paneel en montage isolatie voetruimte. Missie geslaagd? Nou, nee. Het paneel - onder garantie door Adria vervangen - geeft nu alleen nog maar info over de huishoudaccu's. De 2 x 100 Ah in ons geval. Het vorige paneel had de schakelmogelijkheid tussen start- en huishoudaccu. Mobiledrome gaat het navragen bij Adria hoe dat zit. 

Maar ik voorspel vandaag om 11:10 uur: er moet opnieuw een ander paneel in, want dit is het verkeerde (voor een caravan). Zomaar een gedachte. Kijk op de foto hiernaast. Links zijn er twee rijtjes: voor de huishoudaccu (rechts) en voor de startaccu (links). Dat rijtje ontbreekt gewoon op het paneel dat ik nu heb - terwijl het wel past, vreemd genoeg.

Links van de grote draaiknop is nu nog maar een rijtje lampjes: van de huishoudaccu. Hiervoor had ik het paneel dat op de gebruiksaanwijzing staat... Vreemd toch?

Fijn zijn deze instapmatjes. Even wat luxer dan het plastic eronder.

Maar de grootste winst is vandaag verder de montage van de 'voetenruimte-isolatie'. Scheelt vast ook warmte, maar ik merkte bij het wegrijden al gelijk: het scheelt ook aan geluid. Er dringt domweg minder motorgeluid de cabine binnen. Altijd prettig.

En dan nog de kunststof vloerafdekking in de cabine: eindelijk geen probleem meer om met vieze schoenen toch in te stappen. Doekje erover en schoon is het weer.
Alles wat hier is genoemd is overigens gemakkelijk op internet te vinden.

Morgen: andere luidsprekers op het dashboard. Wordt vervolgd dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We gaan weer op pad