03 juni 2021

Trip 42 [9] Verplaatsing: camping Het Klaverblad, Den-Nul (gemeente Olst-Wijhe)

Drukkend warm   Omdat vanmorgen de luifel niet meer uitstond werd het voor de camper wel erg warm. Een stukje verderop was schaduw van bomen: daar hebben we op ons gemak een kopje koffie gedronken alvorens te vertrekken naar de volgende camping, tussen Deventer en Zwolle. Het zijn camperplaatsen op camping Het Klaverblad. Een stukje luxer en moderner dan die we verlieten.

Berkenbosch   Maar eerst reden we nog even langs caravancentrum Berkenbosch in Eefde. Voor een nieuw gastankje voor de Skotti BBQ - een uitgebreider bericht over deze voor Nederland nieuwe BBQ volgt hier binnenkort - en om te kijken naar een nieuw servies. Want het huidige hier in gebruik laat na ruim twintig jaar toch de nodige gebruikssporen zien... We slaagden in een mooi donker- en lichtgrijs servies, perfect passend bij de Adriabus. Ja, een gastankje met schroefdraad was er ook, van Cadac: nog drie euro goedkoper zelfs dan de originele van Skotti.

Groen   Wat een keurig terrein is Het Klaverblad van Gerrie en Bert Hulsbergen! Gras, met verharde stukjes voor onder de caravan en verharde stukken op de camperplekken. Verder alles gras met menshoge groene hagen die voor prettige privacy zorgen. 

Kaartje   Voor het gebruik van warm water 'krijg' je een kaartje, waar standaard 5 euro op staat. Voor douchen, maar ook voor de afwas, stop je het kaartje in een lezer: die loopt dan terug tot 0 euro. Opwaarderen kan uiteraard - en je betaalt 5 euro borg voor het kaartje.

App   Bij elke camperplek zijn water, stroom en een afvoer voor grijs water. De wifi is gratis, goed en snel - hoewel wij op de achterste camperplaats staan. Bravo, het kan dus wel, ook met een nagenoeg vol terrein en veel gebruikers. Geadviseerd wordt de app Camping Comfort te installeren: deze biedt veel info over het terrein, de omgeving en er is kennelijk in de app ook een communicatiemogelijkheid vanuit de beheerders. (Het giet en onweert nu: om de app te activeren moet ik een QR-code op de receptie scannen - maar nu dus even niet.)

Dit bij je camperplek: ideaal.Geen opmerkingen:

Een reactie posten