21 juni 2021

Trip 44 [4] Een natte ochtend in Schijndel


Fijne camping dit, en buiten de weekenden in het hoogseizoen is er doorgaans plek zat. Tenten, caravans en camper, het staat er allemaal. Achter onze camper is een kruidentuin, staan fruitbomen en een stukje verderop een mooie vijver met waterlelies en een wijngaard. De wifi hier is geweldig, het sanitair dik in orde. Geen douchemuntjes. Leuk terrasje, lekkere kruidenthee. Na het wandelen gisteren hier lekker van genoten. Vier euro voor een pot thee (vier koppen). En lekker, die 's morgens vers geplukte aardbeien (€ 2,50 voor een bakje van 300 gr.)

Gisteren hebben we bij Tante Loes eten besteld. Surinaams eten. Heerlijk buiten op zitten smullen.

Onze buren achter ons. Net een maatje kleiner. "En dat breekt me wel eens op", meldde de buurvrouw. "Want waar laat ik alles?"
Prachtige luchten op zondagavond. Maar ja, avondrood betekent water is de sloot. En dat blijkt weer eens te kloppen hoor ik, toen ik vanmorgen wakker werd. Een stuk frisser op de langste dag van het jaar en: regen. Heel veel regen. We hebben zelfs de kachel even aan gehad! Ben rond het middaguur wel gelijk weer helemaal 'bij' met achterstallig e-mailonderhoud. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

We gaan weer op pad