11 juni 2021

Trip 43 Zwolle

CP Hofvliet, Zwolle. Alle ruimte op
do 10/6. Maar vandaag loopt de
CP helemaal vol.
Reserveren   Op de Facebook-pagina Buscamperclub lees ik dat er mensen zijn die reserveren zo ongeveer het ergste van de wereld vinden. 'Nu niet en nooit niet', verwoordt één het kort en krachtig. Nou, ik heb er geen moeite mee: ik heb de CP Zwolle gereserveerd en kan er dus zeker terecht. Hoe erg is dat nou helemaal?

Buitenland   We zijn dit jaar al zeven keer op pad geweest. Elke trip was goed voor meerdere 'tussenstops'. We hebben al weer heel wat mooie plekjes in eigen land ontdekt. Maar: het buitenland zit er nu aan te komen. De persbijeenkomsten van de caravan- en camperfabrikanten zullen mijn eerste grensoverschrijdende activiteiten worden.

Zwolle is een prachtstad!
Fontein - van hout! - eind 19e eeuw.
Vrienden   Maar eerst naar Zwolle. Daar woont een stel dat we nog maar kort geleden hebben leren kennen. Maar het 'voelt' alsof we al decennia lang vrienden zijn. Leuk is dat, zo'n toevallige ontmoeting op - in dit geval - een soort natuurcamping. Vroeg in het jaar, waar we zo ongeveer als enigen toen stonden. Wij in een test-halfintegraal, zij in hun bus. En een bus: dat schept een band.


Spouwmuren met 'wol' gevuld.





Spouwmuur   Dinsdag jl. zijn twee mannen van 8:00 - 22:00 uur bezig geweest ons huis van spouwmuurisolatie te voorzien. Een hele klus - maar het zit er in. Tussen. Laat de winter maar beginnen... (grapje).

Hier nog wat beelden van Zwolle. We eindigden bij de vrienden thuis voor een buitengewoon gezellig en smakelijk etentje. Zaterdag verkennen we met z'n vieren de omgeving van Zwolle. Met de fiets.









  




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Boordaccu uitschakelen