09 februari 2023

Trip 82 [21] Portugal bevalt steeds beter

Portugal   Mijn beeld van Portugal behoeft enige bijstelling. Dat is het mooie van reizen: je krijgt een bredere  blik op mensen, culturen, gebouwen en nog veel meer. Op eten ook, zoals de verrukkelijke lunch in dit restaurant. Veel dank Jaap, voor twee heel mooie dagen!

Bouwproject   We bezochten vandaag een bouwproject van schitterende villa's met een al even fraai uitzicht op de Douro, de rivier 'beneden'. Hier met de opzichter en Jaap Super (links op de foto). Jaap treedt op als makelaar.


Lekker   Ja, vliegen kan niet meer. Minder vlees eten is ook beter voor de planeet. Zij nam vis, Jaap en ik namen vlees. En lekker dat dat was... (Jaap reed ons 100% elektrisch rond. Maar ja, wij dieselen morgen weer verder. Het is allemaal niet perfect, maar we doen ons best.)

 

Onder:

Te koop   Het was oorspronkelijk een klooster. En ook nog enige tijd een hotel. Maar het staat nu te vergaan. Totdat een vermogend iemand er iets in ziet. Volgens Jaap is het eigenlijk niet te verkopen. De opknapkosten zullen enorm zijn.




Locatiegeschiedenis   Gelukkig, Google houdt ook bij waar we zijn. Hier onze maand januari. Ik heb Locatiegeschiedenis aan staan: dan krijg je zo'n maandelijks overzicht. We zijn intussen bijna bij Porto, Portugal. Morgen rijden we naar een camping bij deze stad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Levelsysteem voor buscampers