19 februari 2023

Trip 82 [31] Sevilla

Tikken   Gisteren de hele dag (!) in de camper achter de laptop gezeten om tekstjes te schrijven bij kampeerproducten. Het is nu bijna klaar...
Komende vrijdag alvast het Alhambra geboekt. De enige dag nog die beschikbaar was. (In het hoogseizoen moet je weken voor je komst al boeken.)

Vuur   Vanmorgen vertrokken richting Sevilla. Onderweg - zo langzamerhand een vast ritueel - koffie gedronken. Op een plek waar het nog behoorlijk koud was: we zijn maar bij de kachel gaan zitten. Een tijd later, al dicht tegen Sevilla aan, konden we ook nog warm lunchen. En zelfs een paar boodschappen doen in een winkel bij het benzinestation. Zodoende hebben we ook gelijk brood voor de avond.

Service   Bij het benzinestation was ook een plek om grijs water te lozen en drinkwater in te nemen. Hadden wij niet nodig, maar prettig is het wel. In Noorwegen zijn heel veel van dit soort plekken, merkten we vorig jaar.
Spanje   Dit kan niet missen: Spanje. En gelijktijdig dachten wij aan hetzelfde: Don Quichotte.
Villsom   Iets ten zuiden van Sevilla staan we op een camping. Aardige knul bij de receptie, wat kleine plaatsen, palmbomen en Europese kanaries die om het hardst zingen. We blijven hier drie nachten, zodat we twee dagen hebben voor Sevilla. De camping was overigens een tip van onze buren in Cáceres.
Lekker   Zaten we vanmorgen nog bij de kachel, het is nu een stuk aangenamer. 


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kerstsfeer op Rucphense weide