12 juni 2020

Camperplaats ... of toch niet?

Overleg: mag je hier nu staan of niet? Ja, er zijn vier camperplekken. Borden worden binnenkort geplaatst.
De Camperplaats Beneden Sas, De Heen, kreeg sitecode 89535 mee. Maar er is toch iets vreemds mee: want overnachten mag hier kennelijk niet. Tegen een verbaliserende agent zeggen: "Ja maar er staat een caravan op het bord en geen camper" lijkt mij - en de collega camperaar die ik hier tegenkwam - wat al te simpel. Er staat ook nergens een bord Camperplaatsen of iets dergelijks. Verwarrend en en ik vermoed dat de meeste camperaars uiteindelijk toch maar voor een andere plek kiezen.

Het telefoonnummer in Campercontact gebeld. Dan krijg je Akkermans leisure & golf aan de telefoon: het bedrijf zit een klein stukje terug, dichter bij de zo herkenbare witte molen. "Ja, er zijn vier camperplekken daar." Maar je mag er niet overnachten toch...? "Dat bord moet nog verwijderd worden en onze borden voor de camperplaatsen moeten nog worden geplaatst." Aha, opgelost. Lekker gaan staan dus. Er is stroom, verder niets. Bij Akkermans op het terrein kun je water lozen en innemen, daar is ook sanitair. En ook daar zijn camperplekken trouwens.
Lekker gaan staan dus! Op de dijk het sluisbruggetje over en je loopt zo - over een smalle loopplank - een prachtig natuurgebied in. Van harte aanbevolen!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten