10 juni 2020

Campertrip 20 - Alblasserdam / Kinderdijk (5 en slot)

Camperpark Kinderdijk is een perfecte plek om de 18e eeuwse molens hier te bekijken: fietsend en wandelend. Wandelen vanaf de camperplaats is net even te ver - of je moet de tijd hebben en zeker twee uur extra (heen en terug) voor lief nemen. Het park gaat rond de jaarwisseling verhuizen. Later dan gepland, maar ook dat wellicht met corona te maken hebben. Het gebied van de haven wordt verlaten. Bijkomend voordeel: de camperplaats wordt een stuk groter: 70 plekken i.p.v. de 44 nu. Wordt vervolgd dus!

Een beetje van mezelf, een beetje van Luminar.
De volgende stop is thuis. Via de dealer in Oud Gastel: daar maak ik een afspraak voor de jaarlijkse beurt en voor het inbouwen van een omvormer en een accu-monitor. Door langs te rijden kunnen we ter plekke even bekijken wat de goede plaats is voor de inbouw van een en ander. Zoveel plek is er niet in een buscamper... "Nee, we zullen even moeten kijken waar dat kan. Twee accu's onder de bijrijdersstoel is al heel wat, daar kan geen speld meer bij", kreeg ik te horen. Maar: het komt goed, is mij verzekerd.
Ingebouwd worden begin juli een NDS omvormer 1000 Watt met afstandsbediening (voor uit- en aanzetten) en een Victron Smart accumonitor - met Bluetooth.

Volgende trip vanaf komende zondag: Zeeland (Koudekerke).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten